Majonézes burgonyasaláta
Hozzávalók:
- 80 dkg burgonya
- 2 fej lilahagyma
- 4 evőkanál majonéz
- 2 dl tejföl
- 1 kiskanál cukor
- só
- borsikafű
- pár csepp citromlé
- kis víz
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, majd meghámozzuk és felkarikázzuk. A lilahagymát szintén vékony karikákra vagy cikkekre vágjuk. A többi hozzávalóból mártást készítünk, beletesszük a hagymát és a kihűlt burgonyát. Óvatosan megkavarjuk.
Hasonló receptek
Frankfurti saláta
Saláta, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Feta -tonhal saláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Mediterrán burgonyasaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes