Gombás-sonkás csirkemell
Hozzávalók:
- 1 nagy pohár tejföl
- 50 dkg csirkemell
- 20 dkg gomba
- 20 dkg sonka
- reszelt sajt
- ételízesítő
- olaj
- liszt
- hagyma
Elkészítés:
A csirkemelleket közepes szeletekre vágom és lisztbe forgatva hirtelen átsütöm mindkét oldalán. Kevés hagymán megpirítom a gombát. Egy tepsi aljára kevés olajat öntök, majd ráfektetem a csirkemelleket, mindegyik tetejére egy marék gombát és felszeletelt sonkát halmozok. Tetejére simítom az ételízesítővel elkevert tejfölt és reszelt sajttal meghintem. Sütőben kb. 35-40 perc alatt átsütöm.
Hasonló receptek
Zelleres-almás-szilvás máj
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Pirított csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Mustáros-spenótos csirke
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes