Gombás-sonkás csirkemell

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 1 nagy pohár tejföl
  • 50 dkg csirkemell
  • 20 dkg gomba
  • 20 dkg sonka
  • reszelt sajt
  • ételízesítő
  • olaj
  • liszt
  • hagyma

Elkészítés:

A csirkemelleket közepes szeletekre vágom és lisztbe forgatva hirtelen átsütöm mindkét oldalán. Kevés hagymán megpirítom a gombát. Egy tepsi aljára kevés olajat öntök, majd ráfektetem a csirkemelleket, mindegyik tetejére egy marék gombát és felszeletelt sonkát halmozok. Tetejére simítom az ételízesítővel elkevert tejfölt és reszelt sajttal meghintem. Sütőben kb. 35-40 perc alatt átsütöm.

Hasonló receptek

Toszkán hal

Húsétel, Könnyű

Cukormentes, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Máj egészben

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Rizottóval töltött csirkemell

Húsétel, Könnyű

Keringési problémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Keringési problémák, Crohn, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: