Csirkegombóc

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 200 g főtt csirkehús
  • 1 tojás
  • petrezselyemzöld
  • 2 evőkanál zabpehely (20g)

Elkészítés:

A csirkehúst bőröstől megdaráljuk, elkeverjük a tojássárgájával, apróra vágott petrezselyemzölddel. Hozzáadjuk a zabpelyhet és a felvert tojást könnyedén belekeverjük. 4 gombócot formázunk. Forrásban lévő sós vízben addig főzzük a gombócokat, amíg fel nem jönnek a víz tetejére, majd leszűrjük.

Hasonló receptek

Hagymás-tejfölös csirkemáj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Libamájjal töltött csirkemell fahéjas szilvával

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Ördöngős csirkemáj

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: