Spenót-hal gratin parmezánnal, dióval
Hozzávalók:
- 1 kg tengeri halfilé
- 500 g fagyasztott spenót
- 2 tojás
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 3-4 evőkanál reszelt parmezán sajt
- 1 marék dió
- 1,5 dl főzőtejszín
- só
- bors
- sült hal fűszerkeverék
Elkészítés:
Kitekerjük a tésztát. Megpároljuk a vöröshagymát a vajban és összekeverjük az apróra vágott petrezselyemmel. Lehűtjük, hozzáadjuk a rákokat és összekeverjük. A keveréket a tészta felére elosztjuk, megkenjük tojással, összetekerjük a tésztát, ismét megkenjük tojással, majd villánkat egyenletesen belenyomkodjuk a tésztába. Megsózzuk a tetejét és kb. 200 C -on 10-15 percig sütjük.
Hasonló receptek
Roston sütött hal
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkeméjjal töltött paradicsompaprika
Húsétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Tiroli máj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes