Spenót-hal gratin parmezánnal, dióval

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Mogyorómentes, Gluténmentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 kg tengeri halfilé
  • 500 g fagyasztott spenót
  • 2 tojás
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 3-4 evőkanál reszelt parmezán sajt
  • 1 marék dió
  • 1,5 dl főzőtejszín
  • bors
  • sült hal fűszerkeverék

Elkészítés:

Kitekerjük a tésztát. Megpároljuk a vöröshagymát a vajban és összekeverjük az apróra vágott petrezselyemmel. Lehűtjük, hozzáadjuk a rákokat és összekeverjük. A keveréket a tészta felére elosztjuk, megkenjük tojással, összetekerjük a tésztát, ismét megkenjük tojással, majd villánkat egyenletesen belenyomkodjuk a tésztába. Megsózzuk a tetejét és kb. 200 C -on 10-15 percig sütjük.

Hasonló receptek

Roston sütött hal

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Csirkeméjjal töltött paradicsompaprika

Húsétel, Közepes

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Tiroli máj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: