Spenót-hal gratin parmezánnal, dióval

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Mogyorómentes, Gluténmentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1 kg tengeri halfilé
  • 500 g fagyasztott spenót
  • 2 tojás
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • 3-4 evőkanál reszelt parmezán sajt
  • 1 marék dió
  • 1,5 dl főzőtejszín
  • bors
  • sült hal fűszerkeverék

Elkészítés:

Kitekerjük a tésztát. Megpároljuk a vöröshagymát a vajban és összekeverjük az apróra vágott petrezselyemmel. Lehűtjük, hozzáadjuk a rákokat és összekeverjük. A keveréket a tészta felére elosztjuk, megkenjük tojással, összetekerjük a tésztát, ismét megkenjük tojással, majd villánkat egyenletesen belenyomkodjuk a tésztába. Megsózzuk a tetejét és kb. 200 C -on 10-15 percig sütjük.

Hasonló receptek

Fűszeres halfilé

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Aszalt szilvával töltött csirkemell

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Cukormentes

Sajtos-húsos párnácskák

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: