Spenót-hal gratin parmezánnal, dióval
Hozzávalók:
- 1 kg tengeri halfilé
- 500 g fagyasztott spenót
- 2 tojás
- 3-4 gerezd fokhagyma
- 3-4 evőkanál reszelt parmezán sajt
- 1 marék dió
- 1,5 dl főzőtejszín
- só
- bors
- sült hal fűszerkeverék
Elkészítés:
Kitekerjük a tésztát. Megpároljuk a vöröshagymát a vajban és összekeverjük az apróra vágott petrezselyemmel. Lehűtjük, hozzáadjuk a rákokat és összekeverjük. A keveréket a tészta felére elosztjuk, megkenjük tojással, összetekerjük a tésztát, ismét megkenjük tojással, majd villánkat egyenletesen belenyomkodjuk a tésztába. Megsózzuk a tetejét és kb. 200 C -on 10-15 percig sütjük.
Hasonló receptek
Batyuban sült halfilé
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Keringési problémák
Almás csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Töltött csirke olaszosan
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes