Receptkereső

Körtével sült csirkecombok

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gyomorbetegségek, Epebetegség, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 3 csirkecomb
  • 4-5 kemény körte
  • 4-5 burgonya
  • 3-4 evőkanál margarin
  • bors
  • 1 csokor kakukkfű
  • 1 csokor zsálya
  • margarin

Elkészítés:

A csirkecombokat kettévágjuk, sóval, borssal, kakukkfűvel fűszerezzük. A körtéket négybe vágjuk, magházát kivesszük. Tegyük a csirkecombokat egy nagy tálba, adjuk hozzá a körtedarabokat, az alaposan megmosott és kettévágott burgonyákat (nem kell meghámozni). Sózzunk, borsozzuk, tegyünk bele kakukkfű- és zsályaágakat. Csorgassuk meg olvasztott margarinnal, keverjük jól össze, majd az egészet öntsük egy nagy tepsibe. Alufóliával takarjuk be, 160-170 fokos sütőben süsük 40-50 percig. Távolítsuk el a fóliát, majd még 10 percig süssük, hogy szép piros, ropogós legyen a pecsenyénk.

Hasonló receptek

Baconba göngyölt csirkemáj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtkrémes sülthal filé

Húsétel, Közepes

Cukormentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes

Pácolt pulykamell

Húsétel, Közepes

Cukormentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: