Halsaláta 2.
Hozzávalók:
- gluténmentes majonéz
- 2 doboz sós makrélafilé
- 2 fej lilahagyma
- balzsamecet
Elkészítés:
A lila salátahagymát apróra kockázzuk. Összekeverjük a halat és a hagymát, annyi majonézt vagy majonézes tormát teszünk hozzá, hogy szaftos legyen. Végül belekeverünk egy kiskanál balzsamecetet, esetleg borecetet. Pirítóssal és forró teával nagyon finom vacsora.
Hasonló receptek
Sajtos - sonkás salátatál
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Hamburgi gombasaláta
Saláta, Közepes
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Vérbővítő saláta
Saláta, Könnyű
Vashiány, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes