Halsaláta 2.
Hozzávalók:
- gluténmentes majonéz
- 2 doboz sós makrélafilé
- 2 fej lilahagyma
- balzsamecet
Elkészítés:
A lila salátahagymát apróra kockázzuk. Összekeverjük a halat és a hagymát, annyi majonézt vagy majonézes tormát teszünk hozzá, hogy szaftos legyen. Végül belekeverünk egy kiskanál balzsamecetet, esetleg borecetet. Pirítóssal és forró teával nagyon finom vacsora.
Hasonló receptek
Juhsajtsaláta
Saláta, Könnyű
Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sangriás gyümölcssaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Tormás-almás cékla
Saláta, Könnyű
Diabetikus, Cukormentes