Halsaláta 2.

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • gluténmentes majonéz
  • 2 doboz sós makrélafilé
  • 2 fej lilahagyma
  • balzsamecet

Elkészítés:

A lila salátahagymát apróra kockázzuk. Összekeverjük a halat és a hagymát, annyi majonézt vagy majonézes tormát teszünk hozzá, hogy szaftos legyen. Végül belekeverünk egy kiskanál balzsamecetet, esetleg borecetet. Pirítóssal és forró teával nagyon finom vacsora.

Hasonló receptek

Ananászos-sonkás rizssaláta

Saláta, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Diós uborkasaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Kapros-hagymás zellersaláta

Saláta, Könnyű

Candida, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: