Sajtos vitaminsaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gluténmentes, Gyomorfekély, Keringési problémák, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg konzerv zöldbab
  • 1 csomó retek
  • 15 dkg kígyóuborka
  • 20 dkg paradicsom
  • 15 dkg márványsajt
  • 3 evőkanál olaj
  • 1 csomó petrezselyem
  • 1 citrom
  • őrölt bors.

Elkészítés:

A retket és az uborkát megtisztítjuk, vékony karikákra vágjuk. A sajtot lereszeljük, a petrezselymet finomra vágjuk. Megfelelő nagyságú salátakeverőtálba tesszük a retket és az uborkát. Megsózzuk, majd hideg helyen fél óráig állni hagyjuk. Olajat, citromlét, csipetnyi őrölt borsot, petrezselyemzöldet, a levétől leszűrt zöldbabot, reszelt sajtot, végül cikkekre vágott paradicsomot keverünk hozzá.

Hasonló receptek

Almás-krumplis csirkesaláta

Saláta, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Olaszos saláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Csontritkulás, Cukormentes, Gluténmentes, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes

Majonézes burgonyasaláta

Saláta, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: