Forró csoki 3.
Hozzávalók:
- 12 dkg gluténmentes étcsokoládé
- 5 dl tej
- 2 tojássárgája
- csipet őrölt fahéj
Elkészítés:
A csokoládét a tejbe reszeljük. őrölt fahéjjal ízesítjük és kis lángon, állandóan kevergetve megmelegítjük. Hozzáadjuk a tojások sárgáját és habverővel addig keverjük, amíg a folyadék besűrűsödik. Ügyeljünk arra, nehogy felforrjon!
Hasonló receptek
Fűszeres kávé
Ital, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Karamellás tej
Ital, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes
Almaboros puncs
Ital, Könnyű
Gyomorfekély, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes