Karfiol vajas morzsával

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 1kg karfiol
  • 5 dkg vaj
  • 3 evőkanál zsemlemorzsa
  • 1 tejföl
  • só.

Elkészítés:

A sós vízben megfőtt, lecsurgatott karfiolt tűzálló tálba rakjuk, tetejére locsoljuk a tejfölt, meghintjük a vajban pirított zsemlemorzsával, és a sütőben aranybarnára pirítjuk.

Hasonló receptek

Krumplibohóc

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Brokkolitorta

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes

Karfiolos tonhal Update2

Egytálétel, Közepes

Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: