Karfiol vajas morzsával
Hozzávalók:
- 1kg karfiol
- 5 dkg vaj
- 3 evőkanál zsemlemorzsa
- 1 tejföl
- só.
Elkészítés:
A sós vízben megfőtt, lecsurgatott karfiolt tűzálló tálba rakjuk, tetejére locsoljuk a tejfölt, meghintjük a vajban pirított zsemlemorzsával, és a sütőben aranybarnára pirítjuk.
Hasonló receptek
Spenótfőzelék Imre gusztusa szerint
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Tonhalas rizs
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Brokkolis lazac
Egytálétel, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes