Mézes őszibarackkrém
Hozzávalók:
- 1 dl natúr joghurt
- fél dl tejszín habbá verve
- 10 dkg ősziarack konzerv
- 1 alma
- fél citrom leve
- 2 kanál méz
- édesítő folyadék
Elkészítés:
A gyümölcsöket kockára vágjuk és meglocsoljuk a citromlével és a mézzel. A tejszínt kivéve az összes hozzávalót összekeverjük és a gyümölcsökre öntjük. Összeturmixoljuk és 1-2 órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor habzsákkal a tejszínt a gyümölcsök tetejére nyomjuk.
Hasonló receptek
Lekváros bukta (tej nélkül)
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Laktózmentes, Mogyorómentes
Mandulás torta
Desszert, Könnyű
Candida, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Raffaello (tojás nélkül)
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes