Juhtúros rántott hús
Hozzávalók:
- 1 kg hús
- 15-20 dkg juhtúró
- zsemlemorzsa
- tojás
- liszt
- só
Elkészítés:
A húst vékonyra felszeleteljük, tenyérnyi szeletekre, kiklopfoljuk, kicsit besózzuk. vékonyan megkenjük a juhtúróval, és felsodorjuk. Szokás szerint bepanírozzuk, és megsütjük.
Hasonló receptek
Almás csirke II.
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Ananászos májragu
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sajtos-húsos párnácskák
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Keringési problémák, Mogyorómentes, Cukormentes