Magyaros makaroni

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 3 ujjnyi szelet császárszalonna
  • 50 dkg sertéscomb
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2ek pirospaprika
  • 2 zöldpaprika
  • 1paradicsom
  • 60 dkg makaróni
  • 12 dkg reszelt sajt

Elkészítés:

A császárszalonnát kockákra vágjuk, zsírjára sütjük, hozzáadjuk a szintén apróra vágott hagymát, megszórjuk pirospaprikával, majd ha már kész a pörköltalap, jöhet a kockára vágott sertéscomb, a foghagyma, a só, és kis adagokban a víz. Ha elkészült a pörkölt, adjuk hozzá a karikákra vágott zöldpaprikát és a paradicsomot. Főzzük ki a makarónit, majd ha leszűrtük, keverjük össze a pörkölttel. Öntsük jénai edénybe, szórjuk meg reszelt sajttal, és süssük forró sütőben kb. 20 percig.

Hasonló receptek

Ricottával töltött cukkini

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Részeges hal

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Zabpelyhes túrógombóc

Egytálétel, Közepes

Cukormentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: