Almás palacsinta
Hozzávalók:
- hozzávalók egy személyre: 60 g kenyérpor
- 1 tojás
- 20 ml tej
- 50 g alma
- 30 g lekvár
- szódavíz
- cukor
- citromhéj
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A kenyérport a tojással, tejjel, szódavízzel, cukorral, reszelt citromhéjjal, csomómentesre elkeverjük. A lereszelt almát a masszához keverjük és a tésztából kiolajozott tepsiben palacsintákat sütünk. Lekvárral megtöltve tálaljuk.
Hasonló receptek
Töltött barack leveles tésztában sütve
Desszert, Könnyű
Hízókúra, Mogyorómentes
Vaniliás túrótorta sütés nélkül
Desszert, Közepes
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes
Tepsis Rafaello
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes