Egres leves
Hozzávalók:
- 15 g liszt
- 100 g egres
- 20 g tejföl
- fahéj
- szegfűszeg
- 10 g cukor
- csipet só
Elkészítés:
Fahéjból, szegfűszegből esszenciát készítünk, leszűrjük, beletesszük az egrest és a cukrot, ha megfőtt akkor habarással sűrítjük.
Hasonló receptek
Mazsolás borkrémleves
Leves, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes
Olasz zöldségleves fogyókúrázóknak
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Francia zöldségkrémleves (Sopa de Farid)
Leves, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes