Rák Marsala szószban

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 2 teáskanál olívaolaj
  • 50 dkg szeletelt gomba
  • 40 dkg sótlan
  • szeletelt paradicsomkonzerv
  • lé nélkül
  • 1 csésze marsala bor
  • 45 dkg nyers rák
  • tisztítva
  • 1/2 teáskanál só
  • 1/4 teáskanál őrölt feketebors

Elkészítés:

1. Egy nagyobb méretű teflonserpenyőben közepes nagyságú lángon felforrósítjuk az olajat. Hozzáadjuk a gombát és 7-9 percig sütjük. Ezek után hozzáadjuk a paradicsomot, bort s lassú tűzön 10 percig főzzük. 2. Hozzáadjuk a rákot, sót, borsot. További 4 percig sütjük.

Hasonló receptek

Krumplifőzelék

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hagymás sertésmáj

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Cukkini főzelék

Egytálétel, Könnyű

Crohn, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: