Rák Marsala szószban
Hozzávalók:
- 2 teáskanál olívaolaj
- 50 dkg szeletelt gomba
- 40 dkg sótlan
- szeletelt paradicsomkonzerv
- lé nélkül
- 1 csésze marsala bor
- 45 dkg nyers rák
- tisztítva
- 1/2 teáskanál só
- 1/4 teáskanál őrölt feketebors
Elkészítés:
1. Egy nagyobb méretű teflonserpenyőben közepes nagyságú lángon felforrósítjuk az olajat. Hozzáadjuk a gombát és 7-9 percig sütjük. Ezek után hozzáadjuk a paradicsomot, bort s lassú tűzön 10 percig főzzük. 2. Hozzáadjuk a rákot, sót, borsot. További 4 percig sütjük.
Hasonló receptek
Krumplifőzelék
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Hagymás sertésmáj
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Cukkini főzelék
Egytálétel, Könnyű
Crohn, Keringési problémák, Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes