Rák Marsala szószban
Hozzávalók:
- 2 teáskanál olívaolaj
- 50 dkg szeletelt gomba
- 40 dkg sótlan
- szeletelt paradicsomkonzerv
- lé nélkül
- 1 csésze marsala bor
- 45 dkg nyers rák
- tisztítva
- 1/2 teáskanál só
- 1/4 teáskanál őrölt feketebors
Elkészítés:
1. Egy nagyobb méretű teflonserpenyőben közepes nagyságú lángon felforrósítjuk az olajat. Hozzáadjuk a gombát és 7-9 percig sütjük. Ezek után hozzáadjuk a paradicsomot, bort s lassú tűzön 10 percig főzzük. 2. Hozzáadjuk a rákot, sót, borsot. További 4 percig sütjük.
Hasonló receptek
Sajtos rakott zöldség
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Carbonara spagetti
Egytálétel, Könnyű
Laktózmentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Húsos rakott cukkini
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes