Rák Marsala szószban
Hozzávalók:
- 2 teáskanál olívaolaj
- 50 dkg szeletelt gomba
- 40 dkg sótlan
- szeletelt paradicsomkonzerv
- lé nélkül
- 1 csésze marsala bor
- 45 dkg nyers rák
- tisztítva
- 1/2 teáskanál só
- 1/4 teáskanál őrölt feketebors
Elkészítés:
1. Egy nagyobb méretű teflonserpenyőben közepes nagyságú lángon felforrósítjuk az olajat. Hozzáadjuk a gombát és 7-9 percig sütjük. Ezek után hozzáadjuk a paradicsomot, bort s lassú tűzön 10 percig főzzük. 2. Hozzáadjuk a rákot, sót, borsot. További 4 percig sütjük.
Hasonló receptek
Rakott kenyér
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Báránysült köményes burgonyasalátával
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Aszpikos vegyes zöldség
Egytálétel, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes