Tonhalas rizs
Hozzávalók:
- 30 dkg rizs
- 1 citrom
- 20 dkg sóska
- 20 dkg spenót
- 15 dkg natúr tonhal
- olaj
- só
- bors.
Elkészítés:
A rizst megmossuk, sós vízben megfőzzük. A citrom levét kifacsarjuk, leszűrjük. A halat apró darabokra vágjuk. A rizst összekeverjük 2 evőkanál olajjal, a citromlével, a spenóttal és a sóskával. A halat olajban kisütjük. A rizshez keverjük és sózzuk, borsozzuk. A spenótot és sóskát épp csak megpároljuk. Pici olajjal meghintjük és citromlevet csavarunk rá. A tonhalas rizs melléadjuk.
Hasonló receptek
Gomba tésztával
Egytálétel, Könnyű
Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Pasta carbonara
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes
Májas rizottó
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes