Tonhalas rizs
Hozzávalók:
- 30 dkg rizs
- 1 citrom
- 20 dkg sóska
- 20 dkg spenót
- 15 dkg natúr tonhal
- olaj
- só
- bors.
Elkészítés:
A rizst megmossuk, sós vízben megfőzzük. A citrom levét kifacsarjuk, leszűrjük. A halat apró darabokra vágjuk. A rizst összekeverjük 2 evőkanál olajjal, a citromlével, a spenóttal és a sóskával. A halat olajban kisütjük. A rizshez keverjük és sózzuk, borsozzuk. A spenótot és sóskát épp csak megpároljuk. Pici olajjal meghintjük és citromlevet csavarunk rá. A tonhalas rizs melléadjuk.
Hasonló receptek
Töltött cukkini
Egytálétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Vesebetegség, Köszvény, Mogyorómentes, Cukormentes
Sült csirke joghurtos burgonyával
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirke rókagombával
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes