Tonhalas rizs

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg rizs
  • 1 citrom
  • 20 dkg sóska
  • 20 dkg spenót
  • 15 dkg natúr tonhal
  • olaj
  • bors.

Elkészítés:

A rizst megmossuk, sós vízben megfőzzük. A citrom levét kifacsarjuk, leszűrjük. A halat apró darabokra vágjuk. A rizst összekeverjük 2 evőkanál olajjal, a citromlével, a spenóttal és a sóskával. A halat olajban kisütjük. A rizshez keverjük és sózzuk, borsozzuk. A spenótot és sóskát épp csak megpároljuk. Pici olajjal meghintjük és citromlevet csavarunk rá. A tonhalas rizs melléadjuk.

Hasonló receptek

Marhasült zsázsás vajkrémmel

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Borsófőzelék

Egytálétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes, Crohn

Húsos penne (2 személyre)

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: