Gombás-sonkás omlett

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 30 dkg csiperkegomba
  • 5 dkg főtt sonka
  • 5 dkg camambert sajt
  • 5 dkg vaj vagy margarin
  • 4 tojás
  • 2 evőkanál tej
  • őrölt fehér bors

Elkészítés:

A gombát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk, a sonkát kisebb darabokra tépkedjük. A Camambert sajtot szeletkékre osztjuk. A gombát kevés vajon megpirítjuk. A tojást tejjel, sóval felverjük. Forró zsiradékon megsütjük. Az alsó részt hagyjuk megszilárdulni, ráterítjük a tölteléket. (Nem kell a tojást teljesen átsütni, akkor ízletes, ha a felület fénylik, amikor a tojáslepényt összehajtjuk.) Rövid ideig átforrósítjuk, a tányérra csúsztatjuk, összehajtjuk.

Hasonló receptek

Pulykamell távol-keleti módra

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Gyors sonkás makaróni

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Sonkás rakott karfiol

Egytálétel, Könnyű

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: