Boros gyümölcssaláta
Hozzávalók:
- 30 dkg meggybefőtt
- 30 dkg őszibarackbefőtt
- 20 dkg alma
- 2 dl édes fehérbor
- porcukor ízlés szerint
Elkészítés:
A meggyet lecsöpögtetjük és kimagozzuk. Az őszibarackot is lecsöpögtetjük és kisebb kockákra daraboljuk. Az almát megmossuk, meghámozzuk, magházát eltávolítjuk és apró kockákra vágjuk. Az előkészített gyümölcsöket üvegtálba tesszük, megszórjuk porcukorral, meglocsoljuk a borral és óvatosan összekeverjük. A tálat lefedjük és a gyümölcssalátát tálalásig hűtőszekrényben tartjuk.
Hasonló receptek
Kalács lisztérzékenyeknek
Desszert, Közepes
Gluténmentes, Mogyorómentes
Borissza piskóta
Desszert, Közepes
Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Gyümölcsrizs
Desszert, Könnyű
Gluténmentes, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes