Ínyenc nyúl
Hozzávalók:
- 1 nyúl (lehet aprólék is)
- 3 fej vöröshyagyma
- 1 nagy fokhagyma
- egy kicsi mustár
- só
- bors
- paprika
- paradicsom
- kevés olaj
Elkészítés:
Az étolajat a tepsi aljára öntjük, rászórjuk a felkarikázott hagymát, majd rárakjuk a feldarabolt nyulat és megkenjük mustárral. Sózzuk, borsozzuk. Rászeleteljük a paradicsomot, a paprikát és a fokhagymát. Kevés vizet öntünk rá, letakarjuk fóliával és fél óra alatt puhára pároljuk.
Hasonló receptek
Túrós tonhalkrém
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Csontritkulás
Fokhagymás tengerihal-filé
Húsétel, Könnyű
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Keringési problémák, Köszvény
Mustáros marhahús
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes