Kacsamáj steak
Hozzávalók:
- kacsamáj
- annyi szelet vékony baconszalonna
- ahány májdarabod van.
Elkészítés:
Begöngyölöd a májdarabokat 1-1 baconszalonnába, megtűzöd és a forró serpenyőben többször forgatva átsütöd. Itt is tűvel nézed, hogy mikor kész. Sütőben fólia alatt is készíthető, ekkor nem kell rá figyelni, nem kell forgatni.
Hasonló receptek
Lazac sütőben
Húsétel, Közepes
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Crohn
Csirkemell filé sonkában
Húsétel, Könnyű
Cukormentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Tejmentes, Laktózmentes, Gluténmentes
Almával töltött pulyka
Húsétel, Közepes
Mogyorómentes, Magas vérnyomás, Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes