Gombás csirkemáj

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 25 dkg gomba
  • 10 dkg húsos szalonna
  • 1 nagy fej hagyma
  • olaj
  • pirospaprika
  • vagy fűszerkeverék ízlés szerint.

Elkészítés:

A hagymát, a szalonnát apró kockára vágom, világosra pirítom. Hozzáadom a gombát, majd kis idő múlva a májat. Én szeretem a konzervgombát, ha azt használok, egyszerre teszem a gombát és a májat a hagymára. Ha megsült, megszórom kevés pirospaprikával és fűszerezem.

Hasonló receptek

Mézes csirkemell kapros túróval töltve

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Epebetegség, Májproblémák, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Makréla fehérborban

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Pulykamell gazdagon

Húsétel, Könnyű

Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: