Májas lepény

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 15 dkg máj
  • 2 tojás
  • 1 késhegynyi só
  • 5 szem bors
  • 2 szál petrezselyem
  • 5 dkg morzsa
  • 3 dkg zsír

Elkészítés:

Sütünk egy darab májat, áttörjük, veszünk hozzá 2 tojássárgáját, kevés sót, borsot, pici petrezselymet, zsemlemorzsával összeállítjuk, végül 2 tojás habját hozzákeverjük. Kikent és kilisztezett tepsibe kell tenni, s közepes tűznél megsütni. Sütés után apró kockákra vágjuk.

Hasonló receptek

Baconba göngyölt csirkemáj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Vagdalt

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Máj egészben

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: