Csirkemáj roston 1.

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 15 dkg császárszalonna
  • 1 teáskanál majoránna
  • őrölt bors
  • mustár.

Elkészítés:

A vékony szeletekre vágott császárszalonnát akkora egységekre szabdaljuk, hogy az egyenként megborsozott, majoránnával megkínált, mustárral megkent májdarabokat belecsomagolhassuk és hogy ne tudjon szétesni, hústűvel összetűzzük. A felforrósított grillsütő rácsára egymásmellé téve néhány percnyi sütés után megfordítjuk. A másik oldal sütése majdnem fél annyi ideig tart. Sok salátával, mártással kínáljuk. Csak a tányéron sózzuk.

Hasonló receptek

Kacsamáj steak

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Tonhalcsíkok mogyorós zabpehelyben

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Keringési problémák, Cukormentes

Csirkemáj joghurtmártással

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: