Csirkemáj roston 1.

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirkemáj
  • 15 dkg császárszalonna
  • 1 teáskanál majoránna
  • őrölt bors
  • mustár.

Elkészítés:

A vékony szeletekre vágott császárszalonnát akkora egységekre szabdaljuk, hogy az egyenként megborsozott, majoránnával megkínált, mustárral megkent májdarabokat belecsomagolhassuk és hogy ne tudjon szétesni, hústűvel összetűzzük. A felforrósított grillsütő rácsára egymásmellé téve néhány percnyi sütés után megfordítjuk. A másik oldal sütése majdnem fél annyi ideig tart. Sok salátával, mártással kínáljuk. Csak a tányéron sózzuk.

Hasonló receptek

Joghurtos csirke

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Csontritkulás

Almás csirkemáj

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirke carbonara

Húsétel, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Keringési problémák, Crohn

Új keresés

Válasszon diétát: