Vadászragu
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéslapocka
- vöröshagyma egy közepes nagyságú
- 20 dkg füstölt szalonna
- 30 dkg csirkemáj
- 30 dkg gomba
- 30 dkg zöldborsó
- só
- bors
- fokhagyma
Elkészítés:
a szalonnát aprócsíkra vágni, pirítani majd a finomra vágott hagymát hozzá adva tovább pirítani üvegesre, majd a kockára vágott húst hozzá adva tovább pirítjuk a húst kifehéredéséig. Sózzuk, borsozzuk, majd fél fövésnél hozzá adjuk a gombát és a zöldborsót és a kockára vágott csirkemájat és ízlés szerint fűszerezzük. Körete a párolt rizs. Jó étvágyat.
Hasonló receptek
Berlini máj
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes
Tőkehal rizzsel
Húsétel, Közepes
Keringési problémák, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkevacsora
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes