Firenzei hal
Hozzávalók:
- 8 szelet tengeri hal
- 3-4 paradicsom
- 3-4 gerezd fokhagyma
- mascarpone vagy krémsajt
- egy zacskó mirelit spenót
- só
- bors
- füstölt sajt
Elkészítés:
Ki kell vajazni egy tepsit, beletenni egy vastag réteg spenótot, néhány gerezd fokhagymát fel kell rá karikázni, ráfektetni sózott-borsozott tengeri halfilét, rákenni egy kis mascarponét, rákarikázni a paradicsomot, tetejére füstölt sajtot tenni és be a sütőbe!
Hasonló receptek
Diós és szezámmagos csirkemell
Húsétel, Könnyű
Csontritkulás, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Csirkemáj naranccsal
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Túrós Csirke
Húsétel, Közepes
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes