Firenzei hal

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 8 szelet tengeri hal
  • 3-4 paradicsom
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • mascarpone vagy krémsajt
  • egy zacskó mirelit spenót
  • bors
  • füstölt sajt

Elkészítés:

Ki kell vajazni egy tepsit, beletenni egy vastag réteg spenótot, néhány gerezd fokhagymát fel kell rá karikázni, ráfektetni sózott-borsozott tengeri halfilét, rákenni egy kis mascarponét, rákarikázni a paradicsomot, tetejére füstölt sajtot tenni és be a sütőbe!

Hasonló receptek

Sült máj - libazsírban

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Roston sütött hal

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Paradicsomos csirkemell

Húsétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: