Firenzei hal

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 8 szelet tengeri hal
  • 3-4 paradicsom
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • mascarpone vagy krémsajt
  • egy zacskó mirelit spenót
  • bors
  • füstölt sajt

Elkészítés:

Ki kell vajazni egy tepsit, beletenni egy vastag réteg spenótot, néhány gerezd fokhagymát fel kell rá karikázni, ráfektetni sózott-borsozott tengeri halfilét, rákenni egy kis mascarponét, rákarikázni a paradicsomot, tetejére füstölt sajtot tenni és be a sütőbe!

Hasonló receptek

Pulykatekercs zöldségcsíkokkal

Húsétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

őszibarackos csirkemell

Húsétel, Közepes

Gyomorfekély, Crohn, Epebetegség, Májproblémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Mustáros marhahús

Húsétel, Közepes

Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: