Angolna nyárson sütve

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg tisztított angolna
  • őrölt bors
  • 1 evőkanál pirospaprika
  • 4 húsos zöldpaprika
  • 4 paradicsom
  • 2 nagy fej vöröshagyma
  • 1 dl olaj
  • 10 dkg húsos füstölt szalonna

Elkészítés:

Az angolna bőrét lehúzzuk, a húsát felszeleteljük, sóval, őrölt borssal és pirospaprikával megszórjuk, olajjal leöntjük és néhány órán át, állni hagyjuk. A zöldpaprikát és a hagymát megtisztítjuk, cikkekre vágjuk, a paradicsomot felkarikázzuk, a szalonnát a haldarabokhoz hasonló nagyságú darabokra vágjuk. A halat lecsepegtetjük és a szalonnával meg a zöldségekkel váltakozva, nyársra fűzzük.

Hasonló receptek

Borban pácolt máj roston sütve

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Egybesült spenótos pulykafasirt

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirke zöldborsós szószban

Húsétel, Könnyű

Epebetegség, Tojásmentes, Cukormentes, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: