Csirkecsorba szerb módra
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 1 hagyma
- 2 zöldpaprika
- 3 paradicsom
- 1 kis fej karfiol
- 1/2 kg burgonya
- 3 evőkanál olaj
- pirospaprika
- só
Elkészítés:
A hagymát az olajban üvegesre pároljuk, meghintjük pirospaprikával, beletesszük a darabokra vágott csirkét, ráöntünk egy fél pohár vizet és 10 percig pároljuk. Hozzátesszük a negyedekbe vágott paradicsomot, a cikkekre vágott paprikát és a rózsáira szedett karfiolt. Lefedve együtt pároljuk, majd 15 perc múlva a hasábra vágott burgonyát adjuk hozzá és készre főzzük. Ha szükséges, öntünk rá még vizet.
Hasonló receptek
Rakott savanyúkáposzta
Egytálétel, Közepes
Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Ropogós kacsamell paradicsomos babraguval
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Répafőzelék
Egytálétel, Könnyű
Allergia, Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Vashiány, Crohn, Vesebetegség, Májproblémák, Köszvény, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes