Csirkecsorba szerb módra
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 1 hagyma
- 2 zöldpaprika
- 3 paradicsom
- 1 kis fej karfiol
- 1/2 kg burgonya
- 3 evőkanál olaj
- pirospaprika
- só
Elkészítés:
A hagymát az olajban üvegesre pároljuk, meghintjük pirospaprikával, beletesszük a darabokra vágott csirkét, ráöntünk egy fél pohár vizet és 10 percig pároljuk. Hozzátesszük a negyedekbe vágott paradicsomot, a cikkekre vágott paprikát és a rózsáira szedett karfiolt. Lefedve együtt pároljuk, majd 15 perc múlva a hasábra vágott burgonyát adjuk hozzá és készre főzzük. Ha szükséges, öntünk rá még vizet.
Hasonló receptek
Juhtúrós lasagne
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Diós rántott sajt sárgarépás burgonyapürével
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Tonnhal Körtepürével
Egytálétel, Közepes
Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes