Tök lecsó
Hozzávalók:
- 150 g tök
 - 1 mokkáskanál édes nemes fűszerpaprika
 - 50 g paradicsom
 - 50 g zöldpaprika
 - 50 g vöröshagyma
 - 2 teáskanál olaj
 - csipet só a kézi sózáshoz.
 
Elkészítés:
A felhevített olajon az apróra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk, a tűzről levesszük, a fűszerpaprikát hozzákeverjük, beletesszük a cikkekre vágott paradicsomot és zöldpaprikát. Visszatesszük a tűzre, összemelegítjük és belerakjuk a szálakra, vagy apró kockákra vágott tököt. Fedő alatt pillanatokon belül készre fő.
Hasonló receptek
Sajtos-tejfölös tészta
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Gomba tésztával
Egytálétel, Könnyű
Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Borsófőzelék
Egytálétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes, Crohn