Tök lecsó

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 150 g tök
  • 1 mokkáskanál édes nemes fűszerpaprika
  • 50 g paradicsom
  • 50 g zöldpaprika
  • 50 g vöröshagyma
  • 2 teáskanál olaj
  • csipet só a kézi sózáshoz.

Elkészítés:

A felhevített olajon az apróra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk, a tűzről levesszük, a fűszerpaprikát hozzákeverjük, beletesszük a cikkekre vágott paradicsomot és zöldpaprikát. Visszatesszük a tűzre, összemelegítjük és belerakjuk a szálakra, vagy apró kockákra vágott tököt. Fedő alatt pillanatokon belül készre fő.

Hasonló receptek

Sajtos-tejfölös tészta

Egytálétel, Könnyű

Csontritkulás, Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Gomba tésztával

Egytálétel, Könnyű

Allergia, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Borsófőzelék

Egytálétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes, Crohn

Új keresés

Válasszon diétát: