Tök lecsó

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 150 g tök
  • 1 mokkáskanál édes nemes fűszerpaprika
  • 50 g paradicsom
  • 50 g zöldpaprika
  • 50 g vöröshagyma
  • 2 teáskanál olaj
  • csipet só a kézi sózáshoz.

Elkészítés:

A felhevített olajon az apróra vágott vöröshagymát megfonnyasztjuk, a tűzről levesszük, a fűszerpaprikát hozzákeverjük, beletesszük a cikkekre vágott paradicsomot és zöldpaprikát. Visszatesszük a tűzre, összemelegítjük és belerakjuk a szálakra, vagy apró kockákra vágott tököt. Fedő alatt pillanatokon belül készre fő.

Hasonló receptek

Rakott cukkini vagy pattiszon

Egytálétel, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Cukormentes, Májproblémák, Mogyorómentes, Gluténmentes

Csőben sült hús parasztosan

Egytálétel, Közepes

Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sütőtökös bárányszelet

Egytálétel, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: