Zöldséges csirketekercs
Hozzávalók:
- 500 g csirkecomb
- 200 g sárgarépa
- 200 g petrezselyemgyökér
- 150 g alma
- 50 g margarin
- só
- bors
- zöldpetrezselyem ízlés szerint
Elkészítés:
A csirkecombokat kicsontozzuk és jól kiverjük, hogy nagyobb legyen. A megtisztított zöldségeket kockákra vágjuk és megpároljuk. Sóval, kevés borssal, finomra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük. A sózott hússzeletekre halmozzuk és hozzáadjuk az apró kockákra vágott almát. A csirkét felgöngyöljük és hústűvel összefogjuk. Kimargarinozott tepsiben kevés vizet aláöntve készre sütjük. Diétás burgonyapürével tálaljuk.
Hasonló receptek
Vadas házinyúl / Vadas marha
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes
Csirkemáj baconban
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Rostonsült rák zöldségekkel
Húsétel, Közepes
Cukormentes, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes