Zöldséges csirketekercs
Hozzávalók:
- 500 g csirkecomb
- 200 g sárgarépa
- 200 g petrezselyemgyökér
- 150 g alma
- 50 g margarin
- só
- bors
- zöldpetrezselyem ízlés szerint
Elkészítés:
A csirkecombokat kicsontozzuk és jól kiverjük, hogy nagyobb legyen. A megtisztított zöldségeket kockákra vágjuk és megpároljuk. Sóval, kevés borssal, finomra vágott zöldpetrezselyemmel ízesítjük. A sózott hússzeletekre halmozzuk és hozzáadjuk az apró kockákra vágott almát. A csirkét felgöngyöljük és hústűvel összefogjuk. Kimargarinozott tepsiben kevés vizet aláöntve készre sütjük. Diétás burgonyapürével tálaljuk.
Hasonló receptek
Spenótos pulyka rolád
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Firenzei halfilé
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Köszvény
Budapest ragu
Húsétel, Közepes
Hízókúra, Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes