Sült nyúlhús
Hozzávalók:
- 1 kg nyúlcomb
- 2 fej hagyma
- 1 sárgarépa
- 1 evőkanál szójaszósz
- piros paprika
- 1 dl tejszín
- só
Elkészítés:
A serpenyőbe étolajat teszünk és az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk benne. A combokat kicsontozzuk és a serpenyőbe rakjuk. Majd nagy lángra tesszük a tűzhelyet és átforgatjuk a serpenyőben a húst. Hozzákeverjük a karikákra vágott sárgarépát, megszórom pirospaprikával, kevés sóval, mert szójaszósz elég sós és kevés vízzel felöntöm. Ha megpuhult a comb, beleteszem a szójaszószt, majd a tejszínt.
Hasonló receptek
Makarónitorta
Egytálétel, Könnyű
Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes
Főtt tészta fűszeres parajmártással
Egytálétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Vashiány
Könnyű rakottas rizs
Egytálétel, Közepes
Epebetegség, Crohn, Májproblémák, Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes