Sült nyúlhús

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 kg nyúlcomb
  • 2 fej hagyma
  • 1 sárgarépa
  • 1 evőkanál szójaszósz
  • piros paprika
  • 1 dl tejszín

Elkészítés:

A serpenyőbe étolajat teszünk és az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk benne. A combokat kicsontozzuk és a serpenyőbe rakjuk. Majd nagy lángra tesszük a tűzhelyet és átforgatjuk a serpenyőben a húst. Hozzákeverjük a karikákra vágott sárgarépát, megszórom pirospaprikával, kevés sóval, mert szójaszósz elég sós és kevés vízzel felöntöm. Ha megpuhult a comb, beleteszem a szójaszószt, majd a tejszínt.

Hasonló receptek

Marhahúsos carpaccio édesköménnyel

Egytálétel, Közepes

Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Gyors sonkás makaróni

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtos metéltfelfújt

Egytálétel, Könnyű

Crohn, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: