Citrusba töltött vegyes rizs
Hozzávalók:
- 1 grapefruit
- 15 dkg rizs
- 1 tonhalkonzerv
- 2 evőkanál ecet
- 1 evőkanál
- cukor
- só
- bors
- petrezselyemzöld
Elkészítés:
Vágjuk ketté a grapefruit-ot, kanállal vájjuk ki a húsát és kockázzuk fel. A főtt rizshez keverjük hozzá a tonhalat, a gyümölcsöt, ecetet, cukrot, sót, borsot, majd töltsük vissza a grapefruit héjába. Szórjuk meg petrezselyemzölddel.
Hasonló receptek
Kakukkfüves édesburgonya
Egytálétel, Könnyű
Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Juhtúrós lasagne
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Mogyorómentes, Cukormentes
Pulykasült párolt zöldségekkel
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes