Legegyszerűbb rakott karfiol

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • karfiol
  • gépsonka vagy más sonkás felvágott
  • sajt (mindegy milyen fajta)

Elkészítés:

A karfiolt rózsáira szedjük, és vegetás vízben puhára főzzük. Egy kisebb tepsit kivajazunk, belesorakoztatjuk a karfiolrózsákat, reszelünk rá kevés sajtot, majd az egészet beborítjuk a felvágottal, s annak a tetejére is reszelünk sajtot, de jó sokat-legalább ujjnyi vastagon. Betoljuk a sütőbe, s ha a sajt megpirult, már kész is.

Hasonló receptek

Dómika

Egytálétel, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Spenótós csirke

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sonkás sajtos rakott tészta.

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Csontritkulás, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: