Sült nyúlhús

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Közepes

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 1 kg nyúlcomb
  • 2 fej hagyma
  • 1 sárgarépa
  • 1 evőkanál szójaszósz
  • piros paprika
  • 1 dl tejszín

Elkészítés:

A serpenyőbe étolajat teszünk és az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk benne. A combokat kicsontozzuk és a serpenyőbe rakjuk. Majd nagy lángra tesszük a tűzhelyet és átforgatjuk a serpenyőben a húst. Hozzákeverjük a karikákra vágott sárgarépát, megszórom pirospaprikával, kevés sóval, mert szójaszósz elég sós és kevés vízzel felöntöm. Ha megpuhult a comb, beleteszem a szójaszószt, majd a tejszínt.

Hasonló receptek

Húsos zöldbab

Egytálétel, Közepes

Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Magyaros makaroni

Egytálétel, Könnyű

Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csudajó spenót

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes

Új keresés

Válasszon diétát: