Sült nyúlhús
Hozzávalók:
- 1 kg nyúlcomb
- 2 fej hagyma
- 1 sárgarépa
- 1 evőkanál szójaszósz
- piros paprika
- 1 dl tejszín
- só
Elkészítés:
A serpenyőbe étolajat teszünk és az apróra vágott hagymát üvegesre pirítjuk benne. A combokat kicsontozzuk és a serpenyőbe rakjuk. Majd nagy lángra tesszük a tűzhelyet és átforgatjuk a serpenyőben a húst. Hozzákeverjük a karikákra vágott sárgarépát, megszórom pirospaprikával, kevés sóval, mert szójaszósz elég sós és kevés vízzel felöntöm. Ha megpuhult a comb, beleteszem a szójaszószt, majd a tejszínt.
Hasonló receptek
Hagymás sertésmáj
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkehúsos egytál
Egytálétel, Közepes
Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Májjal töltött burgonya
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes