Csirkecsorba szerb módra
Hozzávalók:
- 1 csirke
- 1 hagyma
- 2 zöldpaprika
- 3 paradicsom
- 1 kis fej karfiol
- 1/2 kg burgonya
- 3 evőkanál olaj
- pirospaprika
- só
Elkészítés:
A hagymát az olajban üvegesre pároljuk, meghintjük pirospaprikával, beletesszük a darabokra vágott csirkét, ráöntünk egy fél pohár vizet és 10 percig pároljuk. Hozzátesszük a negyedekbe vágott paradicsomot, a cikkekre vágott paprikát és a rózsáira szedett karfiolt. Lefedve együtt pároljuk, majd 15 perc múlva a hasábra vágott burgonyát adjuk hozzá és készre főzzük. Ha szükséges, öntünk rá még vizet.
Hasonló receptek
Halas búzagombóc citrommártásban
Egytálétel, Közepes
Epebetegség, Keringési problémák, Gyomorfekély, Cso, Mogyorómentesntritkulás, Cukormentes
Sült pulyka pikáns zöldségekkel
Egytálétel, Könnyű
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes
Shiitake gombás csirke
Egytálétel, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes