Firenzei hal
Hozzávalók:
- 8 szelet tengeri hal
- 3-4 paradicsom
- 3-4 gerezd fokhagyma
- mascarpone vagy krémsajt
- egy zacskó mirelit spenót
- só
- bors
- füstölt sajt
Elkészítés:
Ki kell vajazni egy tepsit, beletenni egy vastag réteg spenótot, néhány gerezd fokhagymát fel kell rá karikázni, ráfektetni sózott-borsozott tengeri halfilét, rákenni egy kis mascarponét, rákarikázni a paradicsomot, tetejére füstölt sajtot tenni és be a sütőbe!
Hasonló receptek
Toszkán hal
Húsétel, Könnyű
Cukormentes, Köszvény, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes
Gombás csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Párolt zöldség csirkemellel
Húsétel, Könnyű
Keringési problémák, Májproblémák, Epebetegség, Gluténmentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes