Firenzei hal
Hozzávalók:
- 8 szelet tengeri hal
- 3-4 paradicsom
- 3-4 gerezd fokhagyma
- mascarpone vagy krémsajt
- egy zacskó mirelit spenót
- só
- bors
- füstölt sajt
Elkészítés:
Ki kell vajazni egy tepsit, beletenni egy vastag réteg spenótot, néhány gerezd fokhagymát fel kell rá karikázni, ráfektetni sózott-borsozott tengeri halfilét, rákenni egy kis mascarponét, rákarikázni a paradicsomot, tetejére füstölt sajtot tenni és be a sütőbe!
Hasonló receptek
Illatos-omlós pulykaszelet
Húsétel, Közepes
Epebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Ördöngős csirkemáj
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Firenzei halfilé
Húsétel, Közepes
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Köszvény