Csirkemáj naranccsal
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemáj
- 1 közepes nagyságú narancs
- 5 dkg vaj
- 1 mokkáskanál majoránna és borsmenta
- ízlés szerint só és törött fekete bors.
Elkészítés:
A csirkemájat szétszedem (a szíveket levesbe főzöm) és csíkokra metélem. A megmelegített vajon hirtelen átsütöm, rácsavarom a narancs levét és kevés narancshéjat is reszelek bele. A többi fűszerrel jól összeforralom, majd burgonyalángossal vagy burgonyakrokettel kínálom. Csak a tányéron szabad megsózni!
Hasonló receptek
Sajtos busa
Húsétel, Közepes
Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Csontritkulás
Joghurtban sült csirkemell
Húsétel, Közepes
Csontritkulás, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Almás csirke II.
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes