Töltött csirkemell
Hozzávalók:
- 3 paradicsom
- 4 közepes csirkemellfilé
- 5 dkg spenót
- 4 szelet nyers sonka
- őrölt bors
- só
Elkészítés:
A csirkemelleket folpackra terítjük és vékonyra veregetjük. A spenótot megtisztítjuk és 3 percig lobogó vízben főzzük, majd lecsöpögtetjük. A paradicsomokat meghámozzuk, belsejüket kikaparjuk, húsukat felszeleteljük.A csirkemelleket külön-külön alufóliára tesszük, sóval, borssal meghintjük, 1-1 szelet sonkával befedjük, majd rátesszük a spenótot. A paradicsomkockákkal megszórjuk és befűszerezzük, szorosan feltekerjük és alufóliába csomagoljuk. Gőzben puhára pároljuk. Levesszük róla az alufóliát, a húst felszeleteljük majd tálaljuk.
Hasonló receptek
Diétás csirkevagdalt
Húsétel, Közepes
Crohn, Hasnyálmirigy, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Lecsós marhaszelet
Húsétel, Közepes
Mogyorómentes, Gluténmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Vesebetegség, Cukormentes
Sajtkrémes sülthal filé
Húsétel, Közepes
Cukormentes, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes