Töltött csirkemell

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Közepes

Diéta: Diabetikus, Cukormentes

Hozzávalók:

  • 3 paradicsom
  • 4 közepes csirkemellfilé
  • 5 dkg spenót
  • 4 szelet nyers sonka
  • őrölt bors

Elkészítés:

A csirkemelleket folpackra terítjük és vékonyra veregetjük. A spenótot megtisztítjuk és 3 percig lobogó vízben főzzük, majd lecsöpögtetjük. A paradicsomokat meghámozzuk, belsejüket kikaparjuk, húsukat felszeleteljük.A csirkemelleket külön-külön alufóliára tesszük, sóval, borssal meghintjük, 1-1 szelet sonkával befedjük, majd rátesszük a spenótot. A paradicsomkockákkal megszórjuk és befűszerezzük, szorosan feltekerjük és alufóliába csomagoljuk. Gőzben puhára pároljuk. Levesszük róla az alufóliát, a húst felszeleteljük majd tálaljuk.

Hasonló receptek

Sajtos-tejfölös csirkemell gombával rétegezve

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Cukormentes, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes

Currys csirkemáj

Húsétel, Közepes

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Lecsós pulykamell

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: