Kapros csirke

Ételtípus: Egytálétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély

Hozzávalók:

  • 1 csirke (tisztított)
  • 2 csokor kapor
  • 1 pohár joghurt
  • 60 dkg burgonya
  • 2 dkg vaj
  • 1 teáskanál delikát
  • só.

Elkészítés:

A csirkét feldaraboljuk 8-10 részre. Minden oldalát megsózzuk. Összekeverjük egy pohár joghurttal, két csokor kaporral és a delikáttal. Végül hozzáadjuk a hámozott burgonyát. Vajjal kent edényben közepesen forró sütőben, alufóliával letakarva 50 perc alatt megpároljuk.

Hasonló receptek

Spenót mozzarellahálóban

Egytálétel, Könnyű

Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Zöldfűszeres lasagne

Egytálétel, Közepes

Vashiány, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Árpakása gyümölccsel

Egytálétel, Közepes

Vesebetegség, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: