Kapros csirke
Hozzávalók:
- 1 csirke (tisztított)
- 2 csokor kapor
- 1 pohár joghurt
- 60 dkg burgonya
- 2 dkg vaj
- 1 teáskanál delikát
- só.
Elkészítés:
A csirkét feldaraboljuk 8-10 részre. Minden oldalát megsózzuk. Összekeverjük egy pohár joghurttal, két csokor kaporral és a delikáttal. Végül hozzáadjuk a hámozott burgonyát. Vajjal kent edényben közepesen forró sütőben, alufóliával letakarva 50 perc alatt megpároljuk.
Hasonló receptek
Serpenyőben sült vörösboros csirke
Egytálétel, Közepes
Laktózmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Tavaszi cukkini
Egytálétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Töltött burgonya májjal
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes