Füstölt kardhal paradicsommal
Hozzávalók:
- 30 dkg füstölt kardhal
- 40 dkg paradicsom#A díszítéshez salátalevelek és uborka
Elkészítés:
A kardhalat vágjuk tetszőleges darabokra. A paradicsomot hámozzuk meg és daraboljuk fel. A magját és a levét tegyük a halra, a darabokat helyezzük mellé. Uborkával és salátalevelekkel díszítve tálaljuk.
Hasonló receptek
Héjában sült burgonya túrós-fokhagymás öntettel
Egytálétel, Könnyű
Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Sonkás alagút
Egytálétel, Könnyű
Gluténmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Rizses hús törökösen
Egytálétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes