Kapros-hagymás zellersaláta
Hozzávalók:
- alma nagyságú zellergyökér
- 1 fej vörös-
- lila- vagy rózsaszínű hagyma
- 1 csokor kapor
- 2 ek szezámmag.
Elkészítés:
A szezámmagot pirítjuk és kávéőrlőn megőröljük. A zellert lereszeljük, a hagymát aprítjuk, a kaprot apróra vágjuk, hozzáadjuk a pirított szezámmagot, sót és összekeverjük. Állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek Lepénnyel vagy puffanccsal fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Diós uborkasaláta
Saláta, Könnyű
Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Almás-krumplis csirkesaláta
Saláta, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Virslisaláta
Saláta, Könnyű
Crohn, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes