Kapros-hagymás zellersaláta
Hozzávalók:
- alma nagyságú zellergyökér
- 1 fej vörös-
- lila- vagy rózsaszínű hagyma
- 1 csokor kapor
- 2 ek szezámmag.
Elkészítés:
A szezámmagot pirítjuk és kávéőrlőn megőröljük. A zellert lereszeljük, a hagymát aprítjuk, a kaprot apróra vágjuk, hozzáadjuk a pirított szezámmagot, sót és összekeverjük. Állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek Lepénnyel vagy puffanccsal fogyasztjuk.
Hasonló receptek
Almás-krumplis csirkesaláta
Saláta, Közepes
Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Joghurtos cikóriasaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Keringési problémák, Crohn, Gyomorfekély, Csontritkulás, Hasnyálmirigy, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Amerikai gyümölcssaláta
Saláta, Könnyű
Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes