Kapros-hagymás zellersaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Candida, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • alma nagyságú zellergyökér
  • 1 fej vörös-
  • lila- vagy rózsaszínű hagyma
  • 1 csokor kapor
  • 2 ek szezámmag.

Elkészítés:

A szezámmagot pirítjuk és kávéőrlőn megőröljük. A zellert lereszeljük, a hagymát aprítjuk, a kaprot apróra vágjuk, hozzáadjuk a pirított szezámmagot, sót és összekeverjük. Állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek Lepénnyel vagy puffanccsal fogyasztjuk.

Hasonló receptek

Orosz hússaláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Epebetegség, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Sangriás gyümölcssaláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Jércesaláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Keringési problémák, Crohn, Gyomorfekély, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: