Kapros-hagymás zellersaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Candida, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • alma nagyságú zellergyökér
  • 1 fej vörös-
  • lila- vagy rózsaszínű hagyma
  • 1 csokor kapor
  • 2 ek szezámmag.

Elkészítés:

A szezámmagot pirítjuk és kávéőrlőn megőröljük. A zellert lereszeljük, a hagymát aprítjuk, a kaprot apróra vágjuk, hozzáadjuk a pirított szezámmagot, sót és összekeverjük. Állni hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek Lepénnyel vagy puffanccsal fogyasztjuk.

Hasonló receptek

Almás-krumplis csirkesaláta

Saláta, Közepes

Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sajtsaláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Körte-camembert saláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Epebetegség, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: