Zöldséges árpagyöngyleves

Ételtípus: Leves Nehézség: Könnyű

Diéta: Epebetegség, Gyomorfekély, Májproblémák, Keringési problémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • hozzávalók 4 személyre: 200 g sárgarépa
  • 100 g petrezselyemgyökér
  • 100 g karalábé
  • 50 g zeller
  • kelkáposztalevelek
  • 50 g (4 evőkanál) árpagyöngy
  • 1 csokor petrezselyemzöld

Elkészítés:

A zöldségeket megtisztítjuk, a sárgarépát és a petrezselyemgyökeret karikára, a zellert és a karalábét egyforma kockára vágjuk. Az árpagyönggyel együtt a levest készre főzzük. Tálaláskor apróra vágott petrezselyemzölddel díszítjük.

Hasonló receptek

Búzaleves

Leves, Könnyű

Keringési problémák, Gyomorfekély, Epebetegség, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Csirkés zöldségleves

Leves, Közepes

Diabetikus, Cukormentes

Zöldbabpüré leves

Leves, Közepes

Crohn, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: