Virslisaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 200 g baromfi virsli
  • 150 g trappista sajt
  • 150 g ecetes uborka
  • 1 kávéskanál napraforgóolaj
  • 1 kávéskanál mustár
  • fehér bors
  • citromlé
  • vöröshagyma ízlés szerint

Elkészítés:

A mustárt elkeverjük a napraforgóolajjal, citromlével, sóval, borssal. Beletesszük a karikákra vágott baromfi virslit, hagymát, a kockákra vágott uborkát és sajtot. Óvatosan összekeverjük, majd hűtjük. Friss fűszernövényekkel megszórva tálaljuk.

Hasonló receptek

Diós-fetás zöldsaláta

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Keringési problémák, Epebetegség, Crohn, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sonkasaláta

Saláta, Könnyű

Epebetegség, Gyomorfekély, Gluténmentes, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Sajtkrémes tésztasaláta

Saláta, Könnyű

Hízókúra, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: