Virslisaláta

Ételtípus: Saláta Nehézség: Könnyű

Diéta: Crohn, Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 200 g baromfi virsli
  • 150 g trappista sajt
  • 150 g ecetes uborka
  • 1 kávéskanál napraforgóolaj
  • 1 kávéskanál mustár
  • fehér bors
  • citromlé
  • vöröshagyma ízlés szerint

Elkészítés:

A mustárt elkeverjük a napraforgóolajjal, citromlével, sóval, borssal. Beletesszük a karikákra vágott baromfi virslit, hagymát, a kockákra vágott uborkát és sajtot. Óvatosan összekeverjük, majd hűtjük. Friss fűszernövényekkel megszórva tálaljuk.

Hasonló receptek

Túrós sonkarolád kapros salátában

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Tojásmentes, Mogyorómentes, Gluténmentes

Fejes saláta kapros túróöntettel

Saláta, Könnyű

Csontritkulás, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Sangriás gyümölcssaláta

Saláta, Könnyű

Gluténmentes, Csontritkulás, Keringési problémák, Májproblémák, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Új keresés

Válasszon diétát: