Töltött csirkemell
Hozzávalók:
- 3 paradicsom
- 4 közepes csirkemellfilé
- 5 dkg spenót
- 4 szelet nyers sonka
- őrölt bors
- só
Elkészítés:
A csirkemelleket folpackra terítjük és vékonyra veregetjük. A spenótot megtisztítjuk és 3 percig lobogó vízben főzzük, majd lecsöpögtetjük. A paradicsomokat meghámozzuk, belsejüket kikaparjuk, húsukat felszeleteljük.A csirkemelleket külön-külön alufóliára tesszük, sóval, borssal meghintjük, 1-1 szelet sonkával befedjük, majd rátesszük a spenótot. A paradicsomkockákkal megszórjuk és befűszerezzük, szorosan feltekerjük és alufóliába csomagoljuk. Gőzben puhára pároljuk. Levesszük róla az alufóliát, a húst felszeleteljük majd tálaljuk.
Hasonló receptek
Pulykamáj zöldborsóval
Húsétel, Közepes
Epebetegség, Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Csirkegombóc
Húsétel, Közepes
Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Mozzarellás csirkemell
Húsétel, Közepes
Gluténmentes, Hízókúra, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes