Csirkegombóc
Hozzávalók:
- 30 dkg csirke comb vagy mell
- 1 tojás
- petrezselyem
- 2 evőkanál zabpehely
- só
Elkészítés:
A csirkehúst megfőzzük, majd ledaráljuk. Elkeverjük a tojással, és a többi hozzávalóval, majd gombócokat készítünk és forró vízben kifőzzük.,Adagonként:Energia: 195 kcal szénhidrát: 7g
Hasonló receptek
Szpanakopitta (Görög spenótos lepény) (6 személyre)
Húsétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Velencei rántott máj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Mogyorómentes, Cukormentes
Hagymás-tejfölös csirkemáj
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes