Párolt marhafartő
Hozzávalók:
- 60 dkg marhafartő
- 1 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- 1 db zeller
- 1 csokor petrezselyem zöldje
- 1 kávéskanál sűrített paradicsom
Elkészítés:
A húst megsózzuk és mindkét oldalát serpenyőben megpirítjuk. A leveszöldségeket karikára vágjuk és a hús mellett megpirítjuk. Hozzáöntünk egy kevés csontlevet vagy vizet és puhára pároljuk. Tálalás előtt a levét leszűrjük és elkeverjük a kanál sűrített paradicsommal, amit a tálalásnál a húsra teszünk. Energiaérték/ adag: 362 kcal, szénhidrát. 36,7 g
Hasonló receptek
Csirkemell zöldséggel
Húsétel, Könnyű
Epebetegség, Gyomorfekély, Keringési problémák, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes
Afrikai harcsafilé tepsiben sütve
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Cukormentes, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes
Sajttal töltött tárkonyos csirkemell
Húsétel, Könnyű
Gluténmentes, Csontritkulás, Hízókúra, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes