Párolt marhafartő
Hozzávalók:
- 60 dkg marhafartő
- 1 db sárgarépa
- 1 db fehérrépa
- 1 db zeller
- 1 csokor petrezselyem zöldje
- 1 kávéskanál sűrített paradicsom
Elkészítés:
A húst megsózzuk és mindkét oldalát serpenyőben megpirítjuk. A leveszöldségeket karikára vágjuk és a hús mellett megpirítjuk. Hozzáöntünk egy kevés csontlevet vagy vizet és puhára pároljuk. Tálalás előtt a levét leszűrjük és elkeverjük a kanál sűrített paradicsommal, amit a tálalásnál a húsra teszünk. Energiaérték/ adag: 362 kcal, szénhidrát. 36,7 g
Hasonló receptek
Busa, amur, lazac szeletek rizskörettel
Húsétel, Könnyű
Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes
Májjal töltött tök tárkonyos mártással
Húsétel, Közepes
Vashiány, Mogyorómentes
Csirkemáj grillsütőben
Húsétel, Könnyű
Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes