Párolt marhafartő

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Gluténmentes, Cukormentes, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes

Hozzávalók:

  • 60 dkg marhafartő
  • 1 db sárgarépa
  • 1 db fehérrépa
  • 1 db zeller
  • 1 csokor petrezselyem zöldje
  • 1 kávéskanál sűrített paradicsom

Elkészítés:

A húst megsózzuk és mindkét oldalát serpenyőben megpirítjuk. A leveszöldségeket karikára vágjuk és a hús mellett megpirítjuk. Hozzáöntünk egy kevés csontlevet vagy vizet és puhára pároljuk. Tálalás előtt a levét leszűrjük és elkeverjük a kanál sűrített paradicsommal, amit a tálalásnál a húsra teszünk. Energiaérték/ adag: 362 kcal, szénhidrát. 36,7 g

Hasonló receptek

Busa, amur, lazac szeletek rizskörettel

Húsétel, Könnyű

Vesebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Májjal töltött tök tárkonyos mártással

Húsétel, Közepes

Vashiány, Mogyorómentes

Csirkemáj grillsütőben

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: