Receptkereső

Csirkemáj tejszínes gombamártással

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 80 dkg csirkemáj
  • 30 dkg gomba
  • egy nagy fej vöröshagyma
  • 2 dl tejszín
  • 1 csokor petrezselyem
  • fehérbors
  • ételízesítő
  • olíva olaj
  • étkezési keményítő

Elkészítés:

A hagymát apróra vágva olívaolajon megfonnyasztjuk, majd a felszeletelt gombákat rádobjuk. Sóval, fehérborssal, ételízesítővel, friss petrezselyemmel ízesítjük, majd amikor megfőtt, tejszínes habarással sűrítjük. A májat szeletekre vágva vagy egészben vajon megsütjük és a gombamártással nyakonöntve tálaljuk. Rizs illik hozzá, vagy krokett.

Hasonló receptek

Tőkehal rizzsel

Húsétel, Közepes

Keringési problémák, Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Joghurtos csirkemell

Húsétel, Könnyű

Csontritkulás, Gluténmentes, Epebetegség, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Fokhagymás tengerihal-filé

Húsétel, Könnyű

Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Keringési problémák, Köszvény

Új keresés

Válasszon diétát: