Csirkemáj tejszínes gombamártással

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 80 dkg csirkemáj
  • 30 dkg gomba
  • egy nagy fej vöröshagyma
  • 2 dl tejszín
  • 1 csokor petrezselyem
  • fehérbors
  • ételízesítő
  • olíva olaj
  • étkezési keményítő

Elkészítés:

A hagymát apróra vágva olívaolajon megfonnyasztjuk, majd a felszeletelt gombákat rádobjuk. Sóval, fehérborssal, ételízesítővel, friss petrezselyemmel ízesítjük, majd amikor megfőtt, tejszínes habarással sűrítjük. A májat szeletekre vágva vagy egészben vajon megsütjük és a gombamártással nyakonöntve tálaljuk. Rizs illik hozzá, vagy krokett.

Hasonló receptek

Csirke carbonara

Húsétel, Könnyű

Gyomorfekély, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes, Epebetegség, Keringési problémák, Crohn

Baromfifasírt

Húsétel, Könnyű

Tejmentes, Laktózmentes, Mogyorómentes, Cukormentes

Parajos sertésszelet mozzarellával

Húsétel, Könnyű

Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Új keresés

Válasszon diétát: