Receptkereső

Csirkemáj tejszínes gombamártással

Ételtípus: Húsétel Nehézség: Könnyű

Diéta: Vashiány, Tojásmentes, Mogyorómentes, Cukormentes, Gluténmentes

Hozzávalók:

  • 80 dkg csirkemáj
  • 30 dkg gomba
  • egy nagy fej vöröshagyma
  • 2 dl tejszín
  • 1 csokor petrezselyem
  • fehérbors
  • ételízesítő
  • olíva olaj
  • étkezési keményítő

Elkészítés:

A hagymát apróra vágva olívaolajon megfonnyasztjuk, majd a felszeletelt gombákat rádobjuk. Sóval, fehérborssal, ételízesítővel, friss petrezselyemmel ízesítjük, majd amikor megfőtt, tejszínes habarással sűrítjük. A májat szeletekre vágva vagy egészben vajon megsütjük és a gombamártással nyakonöntve tálaljuk. Rizs illik hozzá, vagy krokett.

Új keresés

Válasszon diétát: